DIENSTEN

Voor elke dienst van Scherpconnect geldt dat de ondernemer of bestuurder een duidelijk toepasbaar programma van verbeterpunten krijgt, dat geënt is op de eigen organisatie en daarom snel omgezet kan worden in zichtbare resultaten.

Bedrijfs Ontwikkel Programma (BOP)

Als geaccrediteerd IIB associate heeft Scherpconnect toegang tot een door IIB ontwikkeld programma speciaal voor MKB bedrijven. IIB is een kennis- en opleidingsinstituut voor ondernemers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Alle 400 Nederlandse associates hebben een professionele screening doorlopen om überhaupt deel te mogen nemen aan het opleidingsprogramma en deel uit te maken van het kennisnetwerk.

Dankzij mijn persoonlijke ervaring als ondernemer en mijn IIB associate zijn kennis en bedrijfsoplossingen relatief snel beschikbaar. Uiteraard is alles confidentieel en gaat het om praktisch toepasbare adviezen en oplossingen.

INTERIM MANAGEMENT

Als het in bepaalde situaties nodig blijkt om extra management capaciteit op tijdelijke basis in te zetten dan behoort dat tot de mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een onderneming die zich in een kritische periode bevindt waarbij noodzakelijke veranderingen op korte termijn doorgevoerd moeten worden. Of om een verzelfstandiging van bedrijfsonderdelen, het onder druk staan van een strategisch samenwerkingsverband, een verslechteringen van bedrijfsresultaten. Dat zijn scenario’s die vragen om een tijdelijke frisse blik en aanpak.