Missie van Scherpconnect

Scherpconnect stelt ondernemers en bestuurders in staat om snel tot een verbetering van hun bedrijfsresultaten en doelstellingen te komen.

KERNWAARDEN

Deskundigheid, ambitie, integriteit, plezier en respect.

VISIE

Scherpconnect is opgericht om vanuit een netwerk van ervaren ondernemers andere ondernemers te ondersteunen in het realiseren van optimale bedrijfsresultaten.

De hindernissen van individuele ondernemers,  zijn vaak al eerder door andere ondernemers succesvol getackeld. Scherpconnect  staat als IIB* associate in direct contact met een groot netwerk van ondernemers, waardoor ervaringen en oplossingen gemakkelijk gedeeld kunnen worden.

* IIB is een kennis- en onderzoeksinstituut dat actief is in ruim 40 landen met ruim 4000 mensen.

OVER ERIC VAN SCHERPENZEEL

Eric van Scherpenzeel is de oprichter van Scherpconnect en een ervaren en succesvol ondernemer die als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Rijksuniversiteit Groningen inmiddels ruim 25 jaar werkervaring heeft opgedaan binnen multinationals en MKB bedrijven. Hij is in diverse directie- en business development functies actief geweest.

Inmiddels is hij ruim 10 jaar aan het ondernemen en dat heeft geleid tot succesvolle start ups, scale ups en carve outs. Deze bedrijven zijn verkocht en leiden nog steeds een gezond economisch bestaan. Uit zijn cv blijkt dat er een grote affiniteit bestaat met strategische veranderingsprocessen op commercieel en organisatorisch gebied bij organisaties die een verwantschap hebben met IT en techniek.